Književnost uživo, godina 3., broj 2, ljeto 2015.

naslovna ljeto 2015ISSN 1849-0425

Za cijeli časopis, kliknuti na sliku!

Drage čitateljice i čitatelji, s ovim brojem napravili smo puni dvogodišnji ciklus našega postojanja, a vjerujemo da smo vam iz broja u broj sve zanimljiviji. OK, u profesionalnost ne treba ni sumnjati, jednostavno smo ovo odlučili u startu napraviti kao ozbiljan posao, pa se toga i držimo, ali ono što je još veselija vijest, to su vaši prilozi i suradnje koji nam svakim tromjesečjem postaju sve intrigantniji i sve nas više vuku u nove pothvate. Ono što nas muči, jasno, kao i mnoge, to je nedostatak sredstava, svakako ćemo tijekom jeseni napraviti jednu Indiegogo kampanju, no do tada se kupajte, čitajte nas i zabavljajte se kako bi vam baterije za jesen bile što punije.
Sve ovo što smo u posljednjih dvije-tri godine napravili možemo zahvaliti dvjema stvarima: samoorganizaciji i društvenim mrežama. Može se činiti da nije puno, ali ipak jest, puno je vas oknjiženo u međuvremenu, mnoge prve reference su stečene, o mnogima se čulo ili će se čuti, dječje nespretan hod postao je sigurniji, snalazimo se na sve moguće načine, puno tu pomaže i ta naša ulična škola koja uvijek ide za onom da je improvizacija majka svakoga uspjeha. Neosporna je činjenica da funkcionira, i to jako dobro, štoviše, nadoknađuje one manjkove koji nastaju zbog manjkavog financiranja, slabih medijskih tretmana ili organizacijskih nedostataka, sve to postaje nebitno.
I tako zahvaljujući blagotovornom i paradoksalnom utjecaju tehnologije mi idemo naprijed, nastojeći se izboriti za još više čitatelja i autora što i jest primarna misija Književnosti uživo. Jasno, to ništa ne bi postojalo bez vaše suradnje, vaše volje za radom i podrške. I zato vas pozivamo još jednom: sudjelujte, ovo je i vaš i naš način da ovaj prostor svijeta, ovu našu malu virtualnu demokraciju učinimo još plemenitijom, a mi ćemo vas u tome – naravno – svesrdno podržati. Čitajte i pišite nam! Budite kreativni, dijelite i, dakako, ne zaboravite na ljepote ljeta!
Ma, zaboravite sve što sam rekao – kupajte se i sunčajte!

Jedna misao o “Književnost uživo, godina 3., broj 2, ljeto 2015.”

Odgovori

književnost uživo. live literature. književnost svima. književnost iz ormara